Rychlý oběd, který připravíte za 10 minut. Porci candáta omyjte, lehce osolte a okořeňte dle vlastní chuti. Já dávám trochu citrónu, kopru a pepře. Candáta položte kůží na rozpálenou pánev lehce potřenou olejem. Opékáte cca 3 minuty. Mezitím nastrouhejte špagety … Více..
Pomazánka z uzené makrely a avokáda (příprava 10 minut) Oberte uzenou makrelu a odvažte 2 porce. Přidejte zralé avokádo, citrónovou štávu, jemně nakrájenou cibulku a pepř. Vyšlehejte do pěny. Je to výborné s žitným chlebem a listovým salátkem.
Grilovaný losos Filet z lososa omyjeme, lehce opepříme, posypeme kořením na ryby bez soli a glutamátu a položíme kůží na grilovací mističku. Po cca 8 minutách rybu otočíme. Grilujeme dalších cca 5 minut. Rybu přendáme na talíř a přidáme kopec … Více..
Candát s celerovými noky a listovým salátem (doba přípravy cca 20 min) Připravte si porci celeru a nechte si cca 30 g zeleniny pro salát. Celer oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a dejte vařit do papiňáku na 10 min. Mezitím … Více..