Pokrmy z ryb

Candát s cuketovými špagetami
27.6.2017

Candát s cuketovými špagetami

Rychlý oběd, který připravíte za 10 minut. Porci candáta omyjte, lehce osolte a okořeňte dle vlastní chuti. Já dávám trochu citrónu, kopru a pepře. Candáta položte kůží na rozpálenou pánev lehce potřenou olejem. Opékáte cca 3 minuty. Mezitím nastrouhejte špagety … Více..

Avokádo - Pomazánka z uzené makrely a avokáda
9.5.2017

Avokádo – Pomazánka z uzené makrely a avokáda

Pomazánka z uzené makrely a avokáda (příprava 10 minut) Oberte uzenou makrelu a odvažte 2 porce. Přidejte zralé avokádo, citrónovou štávu, jemně nakrájenou cibulku a pepř. Vyšlehejte do pěny. Je to výborné s žitným chlebem a listovým salátkem.

Losos grilovaný
7.5.2017

Losos grilovaný

Grilovaný losos Filet z lososa omyjeme, lehce opepříme, posypeme kořením na ryby bez soli a glutamátu a položíme kůží na grilovací mističku. Po cca 8 minutách rybu otočíme. Grilujeme dalších cca 5 minut. Rybu přendáme na talíř a přidáme kopec … Více..

Candát s celerovými noky
3.5.2017

Candát s celerovými noky

Candát s celerovými noky a listovým salátem (doba přípravy cca 20 min) Připravte si porci celeru a nechte si cca 30 g zeleniny pro salát. Celer oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a dejte vařit do papiňáku na 10 min. Mezitím … Více..

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím