Pokrmy z drůbeže

Špenát z kopřivy a játra na cibulce
14.6.2017

Špenát z kopřivy a játra na cibulce

Špenát z kopřiv je velmi dobrý a zdravý. Natrhejte kopřivy, otrhejte z nich jen lístky bez stvolů a kopřivu dobře propláchněte. Poté ji spařte horkou vodou cca 3-5 minut. Kopřivu umelte a duste na opečené cibulce a česneku do měkka. … Více..

Karbanátky kapustové
3.5.2017

Karbanátky kapustové

Kapustové karbanátky Karbanátky se dají se udělat z jakéhokoli druhu masa nebo z krůtích prsou. Připravíme si povolené množství masa nebo krůtích prsou a poloviční množství zeleniny – kapusty. Kapustu krátce povaříme, vyjmeme z vody a necháme okapat. Spolu s … Více..

Segedýnský krůtí guláš
3.5.2017

Segedýnský krůtí guláš

Metabolický krůtí segedínský guláš (příprava cca 30 min)                                                Připravte si 2 porce masa a zeleniny (zelí kyselé … Více..

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím