Porci kuřecích prsou dobře omyjte, osolte, opepřete a přidejte kmín a houby. Maso upečete v troubě pod poklicí do měkka cca 45 minut. Na posledních 10 minut poklici odklopte, aby horní část príček zezlátla. Mezitím vezměte malou cuketu bez semínek, … Více..
Špenát z kopřiv je velmi dobrý a zdravý. Natrhejte kopřivy, otrhejte z nich jen lístky bez stvolů a kopřivu dobře propláchněte. Poté ji spařte horkou vodou cca 3-5 minut. Kopřivu umelte a duste na opečené cibulce a česneku do měkka. … Více..
Kapustové karbanátky Karbanátky se dají se udělat z jakéhokoli druhu masa nebo z krůtích prsou. Připravíme si povolené množství masa nebo krůtích prsou a poloviční množství zeleniny – kapusty. Kapustu krátce povaříme, vyjmeme z vody a necháme okapat. Spolu s … Více..
Metabolický krůtí segedínský guláš (příprava cca 30 min) Připravte si 2 porce masa a zeleniny (zelí kyselé … Více..