Zmrzlina se šlehačkou
Porci drobného ovoce nechte přes noc zmrznout v mrazničce. Před obědem zmrzlé ovoce vyndejte, přidejte dvě lžíce smetany a pokud chcete i vanilkový koncentrát. Vše dobře rozmixujte v hladkou zmrzlinu.
Porci drobného ovoce nechte přes noc zmrznout v mrazničce. Před obědem zmrzlé ovoce vyndejte, přidejte dvě lžíce smetany a pokud chcete i vanilkový koncentrát. Vše dobře rozmixujte v hladkou zmrzlinu.
Vaječný svítek je velmi jednoduché jídlo. Vezměte jedno nebo 2 vejce (podle toho, zda-li máte povoleno jedno nebo dvě vejce ke snídani a dvě vejce k obědu či k večeři) a přidejte lžíci popř.dvě lžíce žitné hladké mouky a špetku … Více..
Kokosová mandeláda (příprava 5 minut) Odvážíme si porci mandelády a porci ovoce – nejlépe ananas nebo papáyu. Mandeládu rozmixujeme na hrubo, přidáme ovoce, lžíci kokosového oleje a vše dobře rozmícháme. Pokud je mandeláda s papáyou, přidáme lžičku medu. Směs dáme … Více..
Nutela ze semínkové směsi (doba přípravy 8 minut) Připravte si dvě porce semínkové směsi, manga (ovoce) a avokáda (zelenina). Dále budete potřebovat lžíci kakaa, kokosového oleje a trochu vanilky. Semínkovou směs rozmixujte, přidejte mango, avokádo a zbylé suroviny. Umixujte na … Více..
Teplá mandeládová kaše s dušenými jablky (doba přípravy cca 15min) Večer si namočte porci mandelády. Ráno vodu slijte a mandeládu rozmixujte. Oloupejte si jablíčko, pokrájejte na kousky a poduste se skořicí a hřebíčkem v trošce vody. Když jsou jablka měkká, … Více..
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím