Zeleninová polévka

Zeleninová polévka – příprava cca 40 minut

Očistěte si 0,5 kgpolévka s houbami zeleniny – podle vaší chuti – mrkev, petržel, celer, brokolici, růžičkovou kapustu, bílé zelí a žampióny nebo sušené houby. Vše nakrájejte na malé kousky a dejte do hrnce. Zlijte vodou těsně nad zeleninu. Přidejte pepř, sůl, kmín, trochu kurkumy, libeček a dejte vařit. Nakrájejte si na jemno pažitku a petrželku. Když je zelenina měkká, můžete polévku dochutit a dát na talíř. Zasypte ji nakrájenými bylinkami a podávejte. Pokud máte rádi zeleninový krém, uvařenou zeleninu rozmixujte, na jemný krém posypte bylinkami a podávejte.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím