Guláš podle Metabolic balance

Připravte si dvě porce masa a zeleniny (cibuli, cuketu, nejlépe červenou papriku) dvě lžíce oleje, koření – mletý kmín, papriku, pepř a sůl. Cibuli a ostatní zeleninu nakrájejte na jemné kgulášostičky. Cibuli osmahněte na oleji, poté přidejte maso a nechte ho zatáhnout. Nakonec dejte k masu zeleninu a koření a vše osolte. Guláš vařte v papiňáku do měkka cca 30 minut. Když je maso měkké, vyndejte ho z hrnce a omáčku rozmixujte do hladka. Maso vraťte zpět do omáčky. Podávejte s žitným chlebem nebo s žitnými těstovinami.

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím