Candát s celerovými noky a listovým salátem (doba přípravy cca 20 min)
Připravte si porci celeru a nechte si cca 30 g zeleniny pro salát. Celer oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a dejte vařit do papiňáku na 10 min. Mezitím si připravte candáta. Omyjte, osušte, osolte a lehce opepřete citrónovým pepřem. Uvařený celer vyjměte z hrnce, dejte do hlubší nádoby, přidejte špetku soli, kapku oleje a já přidávám špetku chilli. Celerový vývar z papiňáku nevylévejte, postupně ho přidávejte do celeru a šlehejte, aby vznikla hustší kaše. Candáte položte na rozpálenou pánev s kapkou oleje stranou s kůží a opékejte cca 2 minuty. Poté otočte na druhou stranu a opékejte zase 2 minuty. Nakonec rybu položte na talíř, z celeru vytvarujte lžící noky a přidejte listový salát.